June 24, 2016

Wie ben ik

Loopbaancoach Breda – NOBCO-geaccrediteerd
www.balansgroep.nl 
www.balansgroep.nl/coachopleidingen/opleiding-professioneel-coach/

loopbaancoach Breda

Mijn naam is Leny Verhoeven,

Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor het innerlijk én uiterlijk van de mens. Vanuit deze oprechte interesse is I-COACH Life & Loopbaan te Breda ontstaan en werk ik als life- & loopbaancoach, imagocoach, studiekeuzecoach, beroepskeuzeadviseur en sollicitatietrainer. Met deze unieke combinatie van innerlijk en uiterlijk (of losse elementen) begeleid ik mensen, zodat zij de juiste stappen kunnen zetten in hun leven of loopbaan.

Ook ik heb op mijn levenspad hobbels moeten overwinnen. Mede daarom ben ik pas op  latere leeftijd in contact gekomen met mijn werkelijke passie. Eerst als imagocoach, en nu in deze geweldige combinatie van innerlijk én uiterlijk!

De opleiding tot life- en loopbaancoach op practioner niveau (post-hbo en NOBCO/EQA-geaccrediteerd) heeft me ontzettend geïnspireerd. Mijn intrinsieke belangstelling voor mensen en mijn enthousiasme en authenticiteit zorgen ervoor dat ik op een natuurlijke en motiverende wijze mensen kan begeleiden.Wil jij je (zelf)inzicht verbeteren, nieuwe stappen zetten in  jouw carrière of leven óf begeleiding bij school- en beroepskeuze? Ik help je graag!

“Ik geloof in het unieke van de mens.
Dat wat jou uniek maakt, geeft je de mogelijkheid om succesvol te zijn.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die zichzelf en zijn talenten kent,
dit om kan zetten in een meer tevreden en succesvol leven.”

Werkgebied I-COACH Life & Loopbaan, Breda

I-COACH Life & Loopbaan heeft haar werkgebied voornamelijk in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland: Breda, Tilburg, Goirle, Gilze-Rijen, Raamsdonksveer, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch, Oosterhout, Chaam, Baarle-Nassau, Drimmelen, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Zundert, Tholen, Goes, Woudrichem, Rijsbergen, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht, Werkendam, Aalburg, Alphen, Gorinchem, Capelle a/d IJssel, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Strijen, Zwijndrecht, Schiedam, Oud Beijerland, Berkel-Enschot, Heusden, Best, Berlicum, Halsteren, Den Dungen, Hank, Hazeldonk, Heerle, Kaatsheuvel, Langeweg, Oisterwijk, Schijndel, Sint Michielsgestel, Boxtel, Sint Oedenrode, Udenhout, Waspik, Zevenbergen, Zevenbergschenhoek, Made.

contact-mail

 I-COACH Life & Loopbaan, Breda

Bij I-COACH Life & Loopbaan Breda kun je terecht voor individuele coaching en training.
LoopbaancoachImagocoachBeroepskeuzeadviseurStudiekeuzecoachtrainer solliciterenLifecoach

Studiekeuzecoach, loopbaancoach, Loopbaancoach, loopbaanbegeleider, loopbaanbegeleiding, loopbaanadviseur, loopbaanadvies, coach mobiliteit, mobiliteitsadviseur, outplacementadviseur, imagocoach, lifecoach, trainer solliciteren, beroepskeuzeadviseur, outplacement.